10 Leuke accommodaties in Rivierenland.

Fort Vuren

Ik schreef hier een blog over Fort Vuren.
12 Fort Vuren
Bekijk informatie & prijzen op WFF.nl

Vakantiepark Eiland van Maurik

Eiland van Maurik
Het Eiland van Maurik is een huisjespark en camping aan een zijtak van de Nederrijn. Hier vind je rust en ruimte om je hoofd leeg te maken. Actieve bezoekers kunnen er allerlei (water-)activiteiten doen. Er is een binnenspeelplaats voor kinderen, een pannenkoekenhuis en een restaurant.
Bekijk informatie & prijzen op EilandvanMaurik.nl

Het Hoogh Huys, Winssen

45 B&B Hoogh Huys, Winssen
Mooi gerestaureerd pand en je kunt zien dat de eigenaresse de dochter van een kunstenaarsduo is. In de tuin kun je fijn zitten onder het prieel of tussen het fruit in de kas.
Bekijk informatie & prijzen op HooghHuys.nl

Dorado Beach, Olburgen

52 Dorado Beach
Slapen in een echte safaritent boven het water? Het kan hier! Goede sfeer en kwakende eendjes. Genieten! Je kunt hier ook een boottocht maken, waterskiën of een proefles duiken nemen. In het restaurant kun je patat en pizza bestellen.
Bekijk informatie & prijzen op DoradoBeach.nl

’t Veerhuys, Beusichem

11 't Veerhuys Beusichem
Op het randje van de provincie Utrecht en Gelderland ligt ’t Veerhuys. Vanuit de accommodatie èn vanaf het ruime terras heb je schitterend uitzicht op de veerpont. ’s Avonds kun je hier pannenkoeken eten!
Bekijk informatie & prijzen op booking.com

Slot Loevestein, Poederoijen


Slapen in de commandeurswoning of een soldatenhuisje. Luxe! Douche in de kamer, fijn ontbijt. Ik sliep in de ‘opkamer’, de kamer boven de kelder (eet- en drinkwaren moesten ’s nachts natuurlijk bewaakt worden en insluipers kon je zo goed horen). Met de veerpont kun je naar Fort Vuren aan de overkant. Dineren kan in Woudrichem of Gorinchem. ’s Avonds heb je Slot Loevestein helemaal voor jezelf.
Bekijk informatie & prijzen op SlotLoevestein.nl

Moeke Mooren, Appeltern

Moeke Mooren
Zeer vriendelijke eigenaren, ruim appartement. Mogelijkheid om boottochten te maken in recreatiegebied De Gouden Ham. Door het warme welkom is het hier heerlijk ‘thuiskomen’!
Bekijk informatie & prijzen op booking.com

Slot Doddendael

Slot Doddendael
Vorstelijk overnachten in een gezellig slot. Met ontbijt op bed 🙂
Bekijk informatie & prijzen op Doddendael.nl

Gercamping QKLQ, Angeren

Gercamping QKLQ
Gercamping QKLQ is een minicamping met Mongoolse tenten in Angeren. Comfortabel slapen in een tent, het kan! Gezellig ingericht met vier bedden per tent.

B&B Zennewijnen

57 B&B Zennewijnen
Natuurlijk kun je hier slapen in een tent of in een caravan, maar je kunt óók kiezen voor de Pipowagen! Ideaal voor een gezin met kinderen. Je past hier met z’n vieren in. Op de camping is ook een zwembad en je kunt er mooi fietsen langs de rivieren.
Bekijk informatie & prijzen op CampingZennewijnen.nl

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Hier verzamelt ze verhalen over kastelen, interactieve musea, natuurgebieden, buitensport en stedentrips in Nederland. Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Write A Comment