Deze week wandelden 6 Outdoorbloggers door het prachtige Zuidwest-Drenthe. Onderweg deden ze verslag van de bezienswaardigheden op social media.

Een ode aan de bijzondere natuurgebieden van Drenthe

Het spits werd afgebeten door Bregje van Wandelvrouw, die op dinsdag een wandeling maakte door het prachtige Reestdal en onderweg de Ooievaarslokkerij en Landgoed Dickninge bezocht. Op woensdag wandelde Mirre van DeNederlandseToerist over het Dwingelderveld en ze bezocht onderweg de schaapskooi en de oude radiotelescoop. Daarna nam Carolien van DreamTheWorld het stokje over om op donderdag een mooie wandeling over het Holtingerveld te maken met daarop de oude hunebedden en de Havelterberg. Op vrijdag vervolgde Wanda van WandaWandelt de weg met een struintocht over het Drents-Friese Wold, waarbij ze tips kreeg van een boswachter. Daarna gaf ze het stokje door aan Antonette van We12Travel voor tocht over de Drentse Hooglanden. Aniek van AvontuurOpReis volgde als hekkensluiter de loop van het Oude Diep bij Hoogeveen.

Onderweg overnachtten de OutdoorBloggers in leuke Drentse accommodaties én verzamelden ze typische Drentse spullen (zoals souvenirs van schapenwol of een lekkere jam uit de regio) om toe te voegen aan het pakket dat aan het einde van de week als winactie onder de volgers werd verloot.

OutdoorBloggers-012
Foto: OutdoorBloggers Aniek, Antonette, Mirre, Bregje en Wanda.

Voor meer informatie: Kijk op www.OutdoorBloggers.nl

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Reageren