Deze week wandelen 6 Outdoorbloggers door het prachtige Zuidwest-Drenthe. Onderweg doen ze verslag van de bezienswaardigheden op social media.

Een ode aan de bijzondere natuurgebieden van Drenthe

Het spits wordt afgebeten door Bregje van Wandelvrouw, die op dinsdag een wandeling door het prachtige Reestdal maakt en onderweg de Ooievaarslokkerij en Landgoed Dickninge bezoekt. Op woensdag wandelt Mirre van DeNederlandseToerist over het Dwingelderveld en ze bezoekt onderweg de schaapskooi en de oude radiotelescoop. Daarna neemt Carolien van DreamTheWorld het stokje over om op donderdag een mooie wandeling over het Holtingerveld te maken met daarop de oude hunebedden en de Havelterberg. Op vrijdag vervolgt Wanda van WandaWandelt de weg met een struintocht over het Drents-Friese Wold, waarbij ze tips krijgt van een boswachter. Daarna geeft ze het stokje door aan Antonette van We12Travel voor een 25-kilometer lange tocht over de Drentse Hooglanden. Aniek van AvontuurOpReis is de hekkensluiter en volgt de loop van het Oude Diep bij Hoogeveen.

Onderweg overnachten de OutdoorBloggers in leuke Drentse accommodaties én verzamelen ze typische Drentse spullen (zoals souvenirs van schapenwol of een lekkere jam uit de regio) om toe te voegen aan het pakket dat aan het einde van de week als winactie onder de volgers wordt verloot.

Volg de OutdoorBloggers via social media

Bregje, Wandelvrouw, Reestdal – Instagram / Facebook / Twitter
Mirre, De Nederlandse Toerist, Dwingelderveld – Instagram / Facebook / Twitter
Carolien, DreamTheWorld, Holtingerveld – Instagram / Facebook
Wanda, WandaWandelt, Drents-Friese Wold – Instagram / Facebook / Twitter
Antonette, We12Travel, Drentse Hooglanden – Instagram / Facebook / Twitter
Aniek, AvontuurOpReis, Oude Diep – Instagram / Facebook / Twitter

OutdoorBloggers-012
Foto: OutdoorBloggers Aniek, Antonette, Mirre, Bregje en Wanda.
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Volg de Nederlandse Toerist ook op social media! Voor professionele videoproducties kun je terecht op Mirre's bedrijfswebsite SunshineFilms.nl. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan.

Laat een reactie achter