Ga je naar Arnhem? Breng een bezoek aan Burgers’Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum.
In de zomer zijn er evenementen zoals het Living Statues Festival, Sonsbeek Theater Avenue, het World Streetpainting Festival, de Bridge to Liberation experience, de Uitboulevard en het Foodtruck festival bij restaurant Caspar (onder hotel Modez). Dit zijn 5 fantastische accommodaties in Arnhem waar je kunt verblijven.

Holiday Inn Express Hotel

Ik werd super gastvrij verwelkomd werd in het Holiday Inn Express Hotel in hartje centrum. Ik heb een heerlijke kamer met uitzicht op het Feestaardvarken dat door Burger’s Zoo aan Arnhem werd geschonken ter ere van Burger’s 100-jarig bestaan. Het is een enorm standbeeld van een aardvarken dat op zijn rug ligt. Je kunt over de buik heen lopen en dat ga ik binnenkort zeker een keer doen!

Dag 2_094 Dag 2_096

Hotel Modez

Voor degene die eens wat anders zoekt dan de standaard hotelkamer: Alle kamers in dit designhotel hebben een ander thema. Ik deed de deur open en wist níet wat ik zag! Dus wil je een keer iets anders? Ga dan naar Modez en laat je verrassen! Boek hier

89 Modez Arnhem

Groot Warnsborn, Arnhem

Leuke accommodaties in Gelderland-Groot Warnsborn 002
Speciaal voor de Giro d’Italia was het hotel voorzien van een roze tint.

Bij Groot Warnsborn word je als een koning(in) onthaald. De kamers zijn ruim en hebben elk een eigen karakter. Mijn kamer had een bad op pootjes en grote ramen waardoor je kon uitkijken over het prachtige landgoed. In de omgeving kun je mooie wandeltochten maken of mountainbiken. Het heuvelachtige landschap geeft je het gevoel in het buitenland te zijn!
Bekijk informatie & prijzen op booking.com

Hotel de Bilderberg, Oosterbeek

3 Hotel de Bilderberg, Oosterbeek
Riante kamer, van alle luxe voorzien. Dit hotel is gelegen in de bossen van Oosterbeek, met Arnhem op steenworp afstand. Hier is ook een zwembad, fitness en een restaurant met overheerlijk eten.
Bekijk informatie & prijzen op booking.com

Rijnhotel Arnhem

Het mooiste uitzicht van Arnhem vind je in het Rijnhotel Arnhem. Zowel vanuit de ruime, luxe kamer als vanuit het restaurant kun je prachtig uitkijken over de Nederrijn. Vriendelijk personeel en op verzoek ontbijt op bed 🙂 Informatie & Prijzen

87 Rijnhotel Arnhem

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Hier verzamelt ze verhalen over kastelen, interactieve musea, natuurgebieden, buitensport en stedentrips in Nederland.

Write A Comment

Schrijf je in voor leuke
tips in je mailbox!