Als onderdeel van mijn fietstocht “5000km door de Gelderse Streken” kwam ik in deze wellness bungalow terecht. Helaas had ik maar één nacht de tijd, want op deze droomplek had ik wel een wéék kunnen verblijven! Deze wellness bungalow heeft zes slaapplekken, een open haard en buiten een eigen sauna en jacuzzi middenin het bos.

Ik lig in de jacuzzi buiten te genieten van de geluiden van het bos en de bomen boven mij. met een glaasje champagne erbij vraag ik me af of het leven nog beter wordt. De eigenaar van de Haeghehorst brengt me het diner op twee plateaus. “Zal ik het hier neerzetten?” zei hij en hij schoof er een tafeltje bij zodat ik tijdens het diner lekker in de jacuzzi kon blijven zitten.

Bij de Haeghehorst, een familiebedrijf, zijn de medewerkers aardig en behulpzaam. Goede service en een toplocatie, wat wil je nog meer?
Zie hier de Informatie & Prijzen.

Ardoer Haeghehorst, Ermelo

Wat te doen in Ermelo?

Camping de Haeghehorst ligt midden in het bos bij Ermelo. Van daaruit kun je mooie wandelingen starten, een ritje met de e-fatbike maken of een uitstapje doen naar de gezellige stad Harderwijk of Elburg, of fiets of wandel door het Speulder- en Sprielderbos en ga naar kasteel Staverden.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Reageren