Gezellige familiecamping met vriendelijke eigenaren. Vooral met mooi weer is hier in de buurt veel te doen zoals een bezoekje aan het klimbos of de prijswinnende pannenkoekboerderij.
Informatie & Prijzen

26 Camping Tamaring Ruurlo

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Hier verzamelt ze verhalen over kastelen, interactieve musea, natuurgebieden, buitensport en stedentrips in Nederland. Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

36 Comments

  1. Kijk voor een bijzonder verblijf eens naar Buitengoed de Panoven in Zevenaar, erg leuke locatie (Erna Kruitwagen-Hajenius)

  2. Hoi Mirre, ik zie dat je deze week in de Achterhoek bent en 5-8 oktober, als je nog een goede overnachtingsplek zoekt in het mooie buitengebied: B&B De Weeversborch , we hebben doordeweeks plek van 22-25 sept en in de week van 5-8 oktober in de Mantelpot. Uitgebreide ontbijtjjes met eigengemaakte jams, kriel eitjes avn eigen kippen en voor jou natuurlijk een goed lunchpakket voor onderweg. Heb het reeds als tip door gegeven op de site. We zien je graag! Groetjes Hetty

Write A Comment