In het oude Honigcomplex zitten nu kleine bedrijven en start-ups. Het is, vooral in de zomer, één van de gezelligste plekken van Nijmegen waar kunst en cultuur lééft. Hier worden regelmatig festivals georganiseerd, er wordt gesport en je kunt er lekker op een terrasje aan de Waal zitten. Zo ook bij de Meesterproef. Geniet hier van een quiche, burrata of steak tartaar.

Nijmegen 008 Meesterproef

Weekendje Nijmegen

Meer zien en doen in Nijmegen? Boek dan een overnachting in Nijmegen en bezoek Museum het Valkhof om meer te weten te komen over de oudste stad van Nederland. Ervaar hoe het is om blind te zijn in het MuZIEum, of fiets over de 7 heuvelen naar museumpark Orientalis of naar het Afrika Museum. Rijd bij Groesbeek mee op een jeep en ontdek de roerige geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog tijdens de Liberation Tour in Groesbeek. Overnacht in wellnesscentrum Sanadome en drink tot slot een kopje koffie op de gezellige Waalkade van Nijmegen.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Volg jij ons al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Write A Comment