Hotel De Os en het Paard is gevestigd in een prachtig statig gebouw met hoge plafonds. Vroeger was dit het gemeentehuis van Deil.

55 Os en het paard

Slaapkamer

Ik logeerde in kamer 2: De Torenkamer. Er staan twee losse bedden, een tafel met twee relaxte stoelen en een open haard (niet in gebruik). Vanuit deze slaapkamer heb je uitzicht op de landerijen rondom de Linge, waarop je hele mooie boottochtjes kunt maken. De foto links is uit het slaapkamerraam gemaakt en wat een geluk: Er kwam een en dubbele regenboog tevoorschijn!

Restaurant

De Os en het Paard heeft ook een restaurant in een prachtige serre. Daar wordt heerlijk voor je gekookt en ook kun je er ’s ochtends uitgebreid ontbijten.

Locatie van De Os en het Paard

Dit hotel ligt in Deil, vlakbij station Geldermalsen. In de buurt vind je het prachtige Landgoed Mariënwaerdt. In de lente kun je hier de Bloesem fietsroute fietsen en in de zomer kun je er boottochtjes maken met De Zeehond.

Boeken

Boek deze overnachting!

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Write A Comment