Het is al weer oktober, dat betekent dat mijn fietstocht er bijna op zit! Op 8 oktober finish ik in de oudste stad van Nederland. Jullie weten ondertussen welke stad dat is, toch? 😉 Een bijzonder moment, waar jij bij kunt zijn! Lees hieronder verder hoe je mij over de finish kunt helpen.

Uitnodiging: Fiets je mee op 8 oktober?

Voordat ik ga vooruitblikken op de komende (laatste) dagen, wil ik jullie nog de meest bijzondere verhalen van de afgelopen week laten zien. Daarom onderstaand een aantal van deze verhalen uitgelicht. Wil je meer verhalen lezen dan kun je op mijn blog kijken en mij volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

UITNODIGING:  De laatste kilometers…


Op weg naar de finish in de oudste stad van Nederland: Nijmegen!

Volgende week finish ik in de oudste stad van Nederland; Nijmegen! Ik vind het heel erg leuk als jullie allemaal nog een stuk meefietsen. Daarom nodig ik jullie van harte uit om op donderdag 8 oktober om 11:00 uur vanaf de brug de ‘Oversteek’, het laatste stuk naar Nijmegen te fietsen. Daarna volgt er een gezellige lunch en borrel en maken we er een mooie afsluiting van!

Nachtsafari bij Burgers’ Zoo!


’s Nachts zie je heel andere dingen dan overdag

Het was nacht. Bij de ingang van Burgers’ Zoo verzamelde zich een klein groepje van tien mensen die onder leiding van biologe Constance de jungle in mochten… We stapten door de muur van warmte heen naar binnen en hadden onze nachtkijkers niet nodig om de Antilliaanse fluitkikkers op te merken. Wat een lawaai maken ze!

Nieuwsgierig naar de rest van mijn nachtsafari bij Burgers’ Zoo?

Terug in de tijd…


Bij het Nederlands Openluchtmuseum

Een tram stopte middenin het museum.“Allemaal instappen!” Er waren veel kinderen, maar ook veel volwassenen die een duik in het verleden namen. In het Nederlands Openluchtmuseum staan ‘echte’ Nederlandse huizen en andere bouwwerken zoals kerken en molens. Allemaal om ervoor te zorgen dat wij kunnen ervaren hoe het vroeger was!

Ontdek het verhaal van mijn dag in het Nederlands Openluchtmuseum

Met een E-Fatbike het bos in!


Paden die ik normaal gesproken zou vermijden

De afgelopen week mocht ik op pad met de E-Fatbike. Een mountainbike met extreem brede banden (bijna zo breed als die van een motor) en elektrische aandrijving. Ik ging dus als een malle door dat bos heen, dat begrijp je natuurlijk wel! 😉

Ontdek het verhaal van mijn dagje E-Fatbiken in de bossen bij Garderen!

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

2 Comments

  1. Theo Rutten Reply

    Hoi mirre,ik heb jou site opgeslagen .
    Vond het leuk je te leren kennen .Heel veel succes met de mooie en leuke dingen die je mag meemaken .

    • Dankjewel Theo! Het was ook leuk jou te leren kennen en bedankt voor het uitgebreide programma. Ik kom nog wel een keer terug! Groetjes, Mirre

Write A Comment