Deze week heb ik weer heel wat kilometers in de benen. Ik fietste letterlijk kriskras door de provincie en heb weer heel veel bijzondere ervaringen opgedaan. Zo heb ik op het dak gestaan van Paleis het Loo, een golfclinic gevolgd in de Achterhoek, een bezoek gebracht aan het Stadsmuseum van Doetinchem en ben het water op geweest in Harderwijk!

Kriskras door de Gelderse streken

Een Golfclinic van een echte pro

Like a pro
Mijn handicap? Laten we het daar maar niet over hebben…

Een golfer zonder “handicap” is een “pro” en daar had ik op dag 41 les van! Marcel vertelde mij dat ik eerst zonder uitleg een aantal ballen het veld op mocht slaan. De eerste ging goed en de trots was van mijn gezicht af te lezen. Ha! Ik ben zelf óók een pro!

Maar verliep de rest van de golfclinic ook zo goed..?
Bekijk hier het verhaal en de video!

Sonsbeek Theater Avenue

Sonsbeek2
Felgekleurde tenten, theater en lekker eten!

Al lopend op de schuine heuvel van het Sonsbeek park, doen de theatermakers er alles aan om je te verleiden om hun voorstelling te komen bewonderen. Acterend als een stel kippen, acrobatische taferelen of een 5D-experience in een bobslee, niets is te gek voor theater!

Lees hier mijn verhaal over de avond tijdens het Sonsbeek Theater Avenue.
Wil je hier ook heen? Het kan nog tot en met zondag!

Lumido Apeldoorn

“Spetterend, fonkelend en betoverend!”
Lumido
Ik kwam aan in een romantisch verlicht park midden in Apeldoorn… Dit is echt een plek om met je geliefde heen te gaan. Er is een Laan der geliefden, een Liefdestunnel en een romantische gondelvaart. Met als hoogtepunt een spectaculaire lasershow boven het water.

Bekijk de sfeervideo die ik heb gemaakt bij Lumido.
Tip: Lumido is er nog tot en met 5 september in Park Berg & Bos!

Paleis het Loo

Paleis het loo Dag 40_047
Sprookje & werkelijkheid…

Paleis Het Loo is echt een sprookjeskasteel en ik mocht het dak op! Wat heb ik genoten van het mooie uitzicht op de tuinen… Ik bezocht tijdens mijn bezoek aan Paleis het Loo ook meteen de tentoonstelling over Keizerin Sisi (Elisabeth) van Oostenrijk. Zeker de moeite waard!

Ontdek het verhaal van Paleis het Loo en bekijk de mooie foto’s vanaf het dak!

Route voor de komende week

Ik ben bijna halverwege mijn tocht door de Gelderse streken, dat moet gevierd worden!

Vanavond kom in aan bij een leuke B&B in Winssen en morgen ga ik mee struinen tijdens de Ri4daagse vanuit Afferden. Ook ga ik ridders ontmoeten in Kasteel Doornenburg, breng ik een nacht door op Buitengoed de Panoven en ga ik een potje Boerengolf spelen met mijn trouwe volgers!

Tips?

Een restaurant in de straat dat alleen jij kent? Een wonderschoon verborgen stukje fietspad bij je om de hoek? Een stukje met mij meefietsen? Iedereen kan op de website een tip achterlaten!

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan.

Write A Comment