‘IJS van Co’ heeft volgens velen het lekkerste ijs van de Veluwe. Er staat op warme dagen dan ook een lange rij voor de Kiosk. Het maakte me nieuwsgierig, want is dit wel ècht het lekkerste ijs van de Veluwe? En zo ja, wat is dan het geheime ingrediënt?

Dag 5_084

Video-reportage IJs van Co

Lees verder

IJs van Co staat aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kun je ook leuk overnachten bij Veluwecamping de Pampel. Kijk ook voor hotels en B&B’s op de pagina: Overnachten op de Veluwe.

Dit artikel werd geschreven op dag 5 van mijn fietstocht: 5000km fietsen door de Gelderse Streken.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

21 Comments

  1. En volgens mijn gekke maar kritische oom én enorme ijskenner en ijssmuller Gerard Doest ,is het lekkerste ijs toch écht bij IJssalon de IJstijd in Garderen te vinden!!(meer dan 50 soorten ambachtelijk ijs!)…Dus fiets daar ook even langs!!

Write A Comment