Jan Klaassen Dromenland is een droom voor ieder kind. Vannacht sliep ik in deze toffe helikopter bij Het Land van Jan Klaassen. Dat is een attractiepark voor kinderen tot 8 jaar. Sinds maart dit jaar kun je er slapen in een helikopter, brandweerwagen, piratenboot of prinsessenkamer, of… Alles waar je als kind (of volwassene) van kunt dromen!!

Jan Klaassen Dromenland

Ik wilde het eigenlijk morgen pas vertellen, want nu is het donker en kan ik er geen foto’s van maken, maar IK SLAAP IN EEN HELIKOPTER!!!!!! (Yep, hier is iemand zo blij als een klein kind!)

In de cockpit mag ik aan alle knopjes zitten. 😀 Ze zijn zelfs bezig met een oculus rift bril en als je die opzet dan kun je virtueel opstijgen! Hoe stoer is dat?!

De kinderen kunnen zich ook verkleden en als de accommodaties vol zitten, dan komen kinderen en ouders bij elkaar in de accommodatie kijken. Overdag mag je gratis het pretpark in en ’s avonds is er een kampvuur. Wat een plezier!

Meer informatie en prijzen: Jan Klaassen Dromenland

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Volg jij ons al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

1.015 Reacties

    • Het kan ook met zijn tweeën uiteraard, maar je betaald per accommodatie een prijs. En er zit bij de prijs van 1 overnachting, 2 dagen entree voor het pretpark t.w.v. € 21,- p.p. én uitgebreid ontbijt t.w.v. € 10,- p.p. inbegrepen.