Bij kasteel Groeneveld in Baarn stonden deze week de bomen volop in de herfstkleuren. Tijd om eropuit te trekken met de drone en deze mooie herfstbeelden te maken!

Over kasteel Groeneveld

Buitenplaats Groeneveld werd in de 18e eeuw aangelegd door rijke Amsterdammers. Er is een prachtige tuin, een kruidentuin en vele vijvers en bruggetjes waar je heerlijk kunt wandelen.

In het kasteel zijn diverse tentoonstellingen en op het landgoed worden allerlei activiteiten georganiseerd.. Er is ook een koetshuis met daarin een Grand Café, dat zes dagen per week geopend is voor gasten.

Vleermuizen

Het landgoed rondom het kasteel is zo’n 130 hectare groot. De vroegere ijskelder wordt momenteel bewoond door grootoorvleermuizen, die je in de schemering kunt zien rondvliegen!

Wil je Groeneveld bezoeken?

Ga naar de website: https://kasteelgroeneveld.nl/
Er is ook een grand-café: https://grandcafegroeneveld.com/

Meer kastelen bekijken?

Ons land telt talloze mooie kastelen, zoals kasteel Doornenburg, kasteel Vorden, kasteel Doorwerth, kasteel Twickel, kasteel Cannenburch en kasteel Amersoyen. Je kunt ook de Zeskastelenfietstocht doen of in de Achterhoek de Achtkastelenroute fietsen.

Volg de Nederlandse Toerist op social media

Volg de Nederlandse Toerist ook op Instagram, Facebook en YouTube.

NB: Controleer jezelf na het wandelen op tekenbeten. Check de teken-plattegrond in de nieuwe teken app.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van activiteiten, musea, steden, hotels en horecagelegenheden in Nederland. Dus volg de Nederlandse Toerist op social media! Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Laat een reactie achter

error: Content is protected !!