De Millinger theetuin in Millingen aan den Rijn is een verborgen oase in Gelderland. Dat de theetuin lastig te vinden is, is precies de charme ervan. Hier kun je terecht voor een high tea, maar ook voor activiteiten zoals een expositie, flamenco-optreden of een wandeling met de boswachter.

Een oase middenin de jungle

Door een jungle van planten en vijvers kom je terecht op verschillende open plekjes, waar heerlijke zithoekjes zijn gemaakt. Hier is het een oase van rust, waar je in verschillende stijlen kunt genieten van het (hopelijk) mooie weer.

De Millinger theetuin

High tea in de Millinger Theetuin

Hier wordt natuurlijk thee geserveerd, maar niet zonder een lekker hapje erbij! Je kunt hier terecht voor een gezond ontbijt, een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea.

Wil je de Millinger Theetuin bezoeken?

Deze idyllische plek is een bezoekje waard! Ga naar de website van de theetuin voor meer informatie over de tuin, de high tea en de activiteiten.

Lees verder

Bekijk meer uitjes in Gelderland of lees verder over theetuin Overleek in Noord-Holland.

Dit artikel werd geschreven op dag 60 van mijn fietstocht: 5000km fietsen door de Gelderse Streken en geüpdatet in april 2020.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Reageren