De Millinger theetuin in Millingen aan den Rijn is een verborgen oase in Gelderland. Dat de theetuin lastig te vinden is, is precies de charme ervan. Hier kun je terecht voor een high tea, maar ook voor activiteiten zoals een expositie, flamenco-optreden of een wandeling met de boswachter.

Een oase middenin de jungle

Door een jungle van planten en vijvers kom je terecht op verschillende open plekjes, waar heerlijke zithoekjes zijn gemaakt. Hier is het een oase van rust, waar je in verschillende stijlen kunt genieten van het (hopelijk) mooie weer.

De Millinger theetuin

High tea in de Millinger Theetuin

Hier wordt natuurlijk thee geserveerd, maar niet zonder een lekker hapje erbij! Je kunt hier terecht voor een gezond ontbijt, een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea.

Wil je de Millinger Theetuin bezoeken?

Deze idyllische plek is een bezoekje waard! Ga naar de website van de theetuin voor meer informatie over de tuin, de high tea en de activiteiten.

Lees verder

Over theetuin Overleek in Noord-Holland, of over activiteiten in de buurt van de Millinger theetuin, in de provincie Gelderland.

Dit artikel werd geschreven op dag 60 van mijn fietstocht: 5000km door de Gelderse Streken.
Dit artikel werd geüpdate in april 2020.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Volg de Nederlandse Toerist ook op social media! Voor professionele videoproducties kun je terecht op Mirre's bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Laat een reactie achter