De Millinger theetuin in Millingen aan den Rijn is een verborgen oase in Gelderland. Dat de theetuin lastig te vinden is, is precies de charme ervan. Hier kun je terecht voor een high tea, maar ook voor activiteiten zoals een expositie, flamenco-optreden of een wandeling met de boswachter.

Een bezoek aan de Millinger Theetuin

Door een jungle van planten en vijvers kom je terecht op verschillende open plekjes, waar heerlijke zithoekjes zijn gemaakt. Hier is het een oase van rust, waar je in verschillende stijlen kunt genieten van het (hopelijk) mooie weer.

De Millinger theetuin

High tea in de Millinger Theetuin

Hier wordt natuurlijk thee geserveerd, maar niet zonder een lekker hapje erbij! Je kunt hier terecht voor een gezond ontbijt, een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea.

Wil je de Millinger Theetuin bezoeken?

Deze idyllische plek is een bezoekje waard! Ga naar de website van de Millinger Theetuin voor meer informatie over de tuin, de high tea en de activiteiten.

Lees verder

Over theetuin Overleek in Noord-Holland, of over activiteiten in de buurt van de Millinger theetuin, in de provincie Gelderland.

Ik bezocht de Millinger theetuin in 2015. Dit artikel werd geüpdate in april 2020.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van activiteiten, musea, steden, hotels en horecagelegenheden in Nederland. Dus volg de Nederlandse Toerist op social media! Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Laat een reactie achter