Vandaag was ik bij de Nijmeegse Vierdaagse die dwars door het dorp Elst kwam. Ik sprak er diverse mensen die aan de vierdaagse meedoen èn mensen die langs de kant urenlang staan te wachten op een glimp van hun held. Een videoverslag.

Dag 21_024

Hebben jullie ook iets bijzonders gezien tijdens de vierdaagsefeesten?

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Hier verzamelt ze verhalen over kastelen, interactieve musea, natuurgebieden, buitensport en stedentrips in Nederland.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

11 Comments

  1. Gisteren ben ik op de Ramblas (tussen het station en keizer karel plein) naar de stand van het MuZIEum geweest en daar hun testjes gedaan, Erg leuk, en ben nu erg benieuwd een keer naar het museum te gaan! Je kan daar allemaal dingetjes doen met een wazige bril of blinddoek op om een klein beetje te merken hoe het is om blind/slechtziend te zijn. Ze staan er nog de hele week!

  2. In Grave in een gymnastiek zaal slapen en eten zo’n 40 mensen met een link naar Brandweer Rotterdam. Onderweg staan dan dagelijks zo’n 4 posten met eten en drinken voor allemaal!!!!

Write A Comment

Schrijf je in voor leuke
tips in je mailbox!