Ga je naar Nijmegen, breng dan een bezoekje aan museum Het Valkhof om meer te weten te komen over de oudste stad van Nederland. Ervaar hoe het is om blind te zijn in het MuZIEum, fiets over de 7 heuvelen naar openluchtmuseum Orientalis of naar het Afrikamuseum. Rijd bij Groesbeek mee op een jeep en ontdek de roerige geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Relax in wellnesscentrum Sanadome en drink tot slot een kopje koffie op de gezellige Waalkade van Nijmegen. Of ga naar een evenement zoals The Night Run of Het Gebroeders van Limburg festival. Tijdens een weekendje Nijmegen kan ik je één van deze leuke hotels aanraden:

Mercure Hotel Nijmegen

Het centraal gelegen Mercure Hotel is de ideale uitvalsbasis voor de vele activiteiten die in Nijmegen te doen zijn. Als je daarvan terugkomt kun je genieten van ruime kamers, een prima diner en van de sauna.

Nijmegen 010 Mercure

Het Wapen van Elst

Ik werd zeer hartelijk ontvangen in dit gezellige familiehotel. Gastvrijheid en gezelligheid is hier overduidelijk toppirioriteit. Veel bezoekers zijn je al voorgegaan, dus wees welkom! Het eten smaakt er trouwens ook heerlijk.
Bekijk informatie & prijzen op booking.com

46 Het wapen van Elst

De Wolfsberg, Groesbeek

Een heerlijk diner met prachtig uitzicht over het glooiende landschap.
Bekijk informatie & prijzen op booking.com

De Wolfsberg, Groesbeek

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Hier verzamelt ze verhalen over kastelen, interactieve musea, natuurgebieden, buitensport en stedentrips in Nederland.

Write A Comment

Schrijf je in voor leuke
tips in je mailbox!