Het is muisstil op de camping. De zon is bijna onder en de silhouetten van de bomen worden steeds zwarter. Bij sommige tentjes lezen mensen bij kaarslicht de krant. Anderen doen de laatste afwas voordat ze naar bed gaan. Het is gelukkig nog warm, maar echt een zwoele zomeravond kun je het niet noemen. Wisten jullie dat er vanavond een vallende-sterrenregen te zien is? Dat is misschien wel een goede reden om op te blijven en mijn matje vanavond buiten neer te leggen.

In de Achterhoek zijn veel kampeerterreinen en ik heb er nu drie gehad: De eerste camping Tamaring in Ruurlo was een rustige familiecamping, daarna kwam ik op een camping de Wildhoeve in Emst met animatieteam en zwembad, de derde camping de Paalberg in Ermelo had ook een zwembad maar wel de rust van de eerste camping en was prachtig gelegen in de bossen en dit is dus nummer vier!

Vannacht sliep ik niet op een camping, maar in deze prachtige villa in een kamer met bad!

Dag 42 014 Dag 42 018
Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem.

Holistische massage

Omdat het vandaag mijn rustdag is, hoefde ik niet te fietsen. Wel had ik een uitnodiging van Linda Nijland, voor een Holistische massage in haar praktijk in Varsseveld. Bij een holistische massage wordt niet alleen aandacht besteed aan je lichaam, maar ook aan je geest.

Ik word met een kop thee ontvangen en we praten eerst een tijdje voordat we aan de massage beginnen. Ook doen we een ontspanningsoefening en daarna mag ik op de tafel gaan liggen. Terwijl Linda mijn kuiten masseert, vraagt ze me of ik ook knelpunten voel. Ze legt de vinger letterlijk op mijn zere plek in de spier en vraagt me om er met mijn gedachten aandacht aan te geven. Na een minuut of twee gaat ze door naar de volgende ‘knoop’ in mijn spieren. De steken en het brandende gevoel gaan weg en naderhand voelen mijn benen alleen nog maar warm en ontspannen. Helemaal top!

Dag 43_021 Dag 49_015

Dit artikel werd geschreven op dag 42 van mijn fietstocht: 5000km fietsen door de Gelderse Streken.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

25 Reacties

  1. Gisterenavond op mijn balkon gestaan en zag veel sterren, maar de regen niet gezien en het was middernacht. Hoe laat moet je dan gaan kijken, vraag ik me af? Want zo kom ik natuurlijk niet aan het wensen toe1

  2. Dus je hebt lekker kunnen genieten gisteren kwam ook wel goed uit want vandaag was het weer extreem warm dus werd er weer veel van jou gevraagd ben benieuwd hoe het jou vandaag vergaan is.

Reageren