Wie is de Nederlandse Toerist?

Hallo! Ik ben Mirre. Ik ben de Nederlandse toerist, net als jij.

Toerisme in Nederland

Mijn liefde voor Nederland begon gek genoeg niet in Nederland, maar tijdens mijn reizen in het buitenland, waarover ik blog op www.MirreOpReis.nl. Hoe verder ik van huis ging, hoe meer ik ook ons kleine lage landje begon te waarderen, waarvan het grootste gedeelte zó is ingericht zoals wij Nederlanders dat het liefste hebben. Dat betekent dat er ook op toeristisch gebied ontzettend veel te zien en te doen is.

e-Veluwe

Nederland fietsland

Nederland is bij uitstek een fietsland en dat is dan ook iets dat ik graag en veel doe. Zo fietste ik bijvoorbeeld 5000 kilometer door Gelderland en ontdekte ik Hof van Twente op de fiets. Daarbij schreef ik blogs over de bezienswaardigheden onderweg, zoals klimbossen, dierentuinen, evenementen en musea en kwam ik regelmatig in de media.

Mirre-start-vanaf-Radio-Kootwijk-uitgezwaaid-door-toeristische-ondernemers-1024×681-1

Na honderd dagen fietsen had ik nog steeds niet alles in Gelderland gezien, laat staan in de rest van Nederland! Daarom is De Nederlandse Toerist een project zonder einde.

Wie ben ik?

Ik ben Mirre Oost: Reisjournalist, cameravrouw en drone piloot. Ik werk voor de nationale televisie (o.a. camerawerk voor First Dates) en ik maak drone opnames voor horecabedrijven, accommodaties en Bureaus voor Toerisme. Ik schrijf artikelen om het toerisme in eigen land te promoten, want Nederland is een prachtig land. Ik zou graag zien dat Nederlanders vaker genieten van ons eigen land, in plaats van ergens anders naartoe te reizen. Ik laat met veel plezier al die prachtige gebieden zien, die Nederland rijk is! Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Spanderswoud-Mirre-Oost-op-de-fiets-011

Plannen voor 2020

In de zomer van 2020 ben ik van plan om de LF Maasroute te fietsen, van Maastricht naar Rotterdam. Het is een route van bijna 500 kilometer lang. Ik ga om de dag fietsen en om de dag bloggen en video’s monteren. Zo laat ik jullie de allermooiste en leukste plekjes langs de route zien.

Ook fiets ik deze zomer langs de Hanzesteden aan de IJssel. Lees alvast meer over deze boeiende geschiedenis in het artikel over de Hanzesteden.

error: Content is protected !!