Overnachten in Nijmegen

Dit zijn de 7 leukste plekken om te overnachten in Nijmegen.

MANNA, Nijmegen

Zeer stijlvolle overnachting in een ruime kamer. Het eten is er ook niet te versmaden.

Boek deze overnachting!

Het Sanadome in Nijmegen

Middenin de bossen van Nijmegen ligt Wellness Hotel Sanadome. Zodra je er binnenstapt, kom je meteen tot rust. 

Vanuit onze kamer op de hoogste verdieping hebben we prachtig uitzicht over de omringende bossen. De sauna is helemaal beneden en heeft bubbel- en zoutbaden, diverse sauna’s en een groot binnen- en buitenbad.

Zodra we uitgebubbeld zijn, bestellen we in het restaurant wortelsoep en een lekkere Indiase curry. Dan is de ontspanning compleet… Eén glaasje rode wijn en we zakken op onze kamer weg in een diepe slaap. We zijn helemaal opgeladen voor een nieuwe dag vol activiteiten in Nijmegen!

Boek deze overnachting!

Mercure Hotel Nijmegen

Het centraal gelegen Mercure Hotel is de ideale uitvalsbasis voor de vele activiteiten die in Nijmegen te doen zijn. Als je daarvan terugkomt kun je genieten van ruime kamers, een prima diner en van de sauna.

Boek deze overnachting!

Het Wapen van Elst

Ik werd zeer hartelijk ontvangen in dit gezellige familiehotel. Gastvrijheid en gezelligheid is hier overduidelijk toppirioriteit. Veel bezoekers zijn je al voorgegaan, dus wees welkom! Het eten smaakt er trouwens ook heerlijk.

Boek deze overnachting!

De Wolfsberg in Groesbeek

Een heerlijk diner met prachtig uitzicht over het glooiende landschap.

Boek deze overnachting!

De Hoge Hof Minicamping, Groesbeek

Bovenop een berg in Groesbeek, aan de rand van de Zevenheuvelenweg ligt camping De Hoge Hof middenin rust en ruimte. Je kunt er slapen in een tent, maar ook in een klein appartementje met eigen zitgedeelte, badkamer en keuken.

Boek deze overnachting!

Linge hotel, Elst

Zeer gastvrije ontvangst in dit fijne hotel. Kamer met bubbelbad en uitgebreid ontbijt.

Boek deze overnachting!

De Os en het Paard in Deil

Hotel De Os en het Paard is gevestigd in een prachtig statig gebouw met hoge plafonds. Je logeert in een kamer met uitzicht op de rivier de Linge, waarop je mooie boottochten kunt maken. Hier wordt ook heerlijk voor je gekookt.

Boek deze overnachting!

Activiteiten in Nijmegen

Ga je naar Nijmegen, breng dan een bezoekje aan museum Het Valkhof om meer te weten te komen over de oudste stad van Nederland. Ervaar hoe het is om blind te zijn in het MuZIEum, fiets over de 7 heuvelen naar openluchtmuseum Orientalis of naar het Afrikamuseum. Rijd bij Groesbeek mee in een jeep en ontdek de roerige geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Relax in wellnesscentrum Sanadome en drink tot slot een kopje koffie op de gezellige Waalkade van Nijmegen, of ga naar een evenement zoals The Night Run. Tijdens een weekendje Nijmegen kan ik je één van deze leuke hotels aanraden:

Laat een reactie achter