Fietsfanaten kunnen binnenkort genieten van een mooie nieuwe fietsroute langs de IJssel. Fietsblogger Mirre Oost van De Nederlandse Toerist geeft alvast een sneak preview van de hoogtepunten van de LF Hanzeroute.

Hanzesteden

Kenmerkend aan de route zijn de oude Hanzesteden Doesburg, Zutphen, Deventer, Zwolle en Kampen. Over een kronkelend fietspad over dijken en uiterwaarden ontdek je de steden en authentieke dorpjes langs de IJssel.

Fietsen-langs-de-IJssel-60b

Fietstocht

Aankomend weekend, van donderdag 20 tot en met zondag 23 augustus, ontdekt Mirre de IJssel op de fiets. Via haar social media kanalen deelt ze haar ervaringen en leuke wetenswaardigheden over de fietsroute. Ook maakt ze met haar drone mooie luchtbeelden van de steden.

Tips

Wie leuke tips heeft voor plekken die Mirre écht niet mag missen tijdens haar fietsroute langs de IJssel, kan deze insturen via info@denederlandsetoerist.nl.

Mirre op de fiets-2
Mirre op de fiets.

Over De Nederlandse Toerist

Als toerist in eigen land laat De Nederlandse Toerist jou de allerleukste toeristische plekken van Nederland zien. Van toeristische activiteiten tot fietsroutes en van leuke steden tot recreëren in de natuur. Tips vind je op Instagram, Facebook, YouTube en op deze website.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Reageren