Promotiepakketten

De Nederlandse Toerist biedt verschillende promotiepakketten aan. Onderaan deze pagina vind je meer uitleg over de inhoud daarvan.

Brons
1. Uw eigen pagina op deNederlandseToerist.nl (jaarlijks opzegbaar)*
2. Vermelding in de nieuwsbrief.
€ 125/jr
Goud
1. Uw eigen pagina op deNederlandseToerist.nl twv € 125 (jaarlijks opzegbaar)*
2. Vermelding in de nieuwsbrief.
2. Een professionele promotievideo inclusief luchtbeelden (drone) twv € 995
3. Promotiepakket social media twv € 250, nu tijdelijk inclusief 1 bericht naar 25.000 volgers op de Facebook-pagina van Show Me Holland twv € 175
Eénmalige korting: -€ 295
€ 1250

Wat houdt het in?

1. Uw eigen bedrijfspagina (alle pakketten)

Aan de hand van een vragenlijst die wij u toesturen, krijgt u een eigen pagina op deNederlandseToerist.nl. Indien wij een video voor uw bedrijf maken, zetten wij deze erbij op uw eigen pagina.

*Wij werken met een automatische incasso. Uw eigen pagina op deNederlandseToerist.nl is jaarlijks opzegbaar.

3. Promotiepakket Social Media (goud)

De Nederlandse Toerist maakt gebruik van de social kanalen Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest. Kiest u voor het pakket ‘Goud’, dan krijgt u via elk van deze kanalen exposure. De video plaatsen wij op ons YouTube-kanaal, een foto op ons Instagram kanaal en uw eigen bedrijfspagina delen wij via Facebook en Pinterest.
Heeft u nog meer wensen? Maak dat aan ons kenbaar en we zullen bekijken wat we voor u kunnen betekenen!

2. Promotievideo (zilver en goud)

De promotievideo’s worden gemaakt door Mirre Oost, zij is cameravrouw voor televisieproducties zoals Koffietijd en First Dates en via haar bedrijf Sunshine Films maakt zij promotievideo’s voor de toeristische sector. Zij gaat als volgt te werk:
“Vooraf hebben we telefonisch contact over de inhoud van de video. Zodra het script klaar is, kunnen we een moment inplannen om te gaan filmen. Het liefst op een zonnige dag. Ik kom naar u toe om een interview en sfeerbeelden op te nemen. Als u pakket ‘Goud’ heeft gekozen, dan gebruik ik de extra tijd om drone-opnames te maken.
Daarna wordt het beeldmateriaal gemonteerd. Heeft u nog opmerkingen, dan kan ik die nog verwerken. Zo niet, dan is de video klaar voor gebruik op deNederlandseToerist.nl. U krijgt de video uiteraard ook toegestuurd, zodat u deze zelf kunt gebruiken op uw website en op social media.

Bestellen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!