Op de schuine heuvel van het Sonsbeek park in Arnhem staat het vol met felgekleurde tentjes. Tijdens het Sonsbeek Theater Avenue festival kun je hier theatervoorstellingen bekijken of gezellig iets eten of drinken. Het festival is voor iedereen toegankelijk want je betaalt alleen per voorstelling. Theatermakers doen er dan ook alles aan om je te verleiden om hun voorstelling te komen bewonderen.

Dag 44_040 Dag 44_032

Er zijn foodtrucks met hamburgers, pizza’s of Mexicaans. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

Dag 44_033 Dag 44_037

De leukste attractie vonden wij de 5D-bobslee. Je gaat zitten en krijgt een Virtual-Reality bril op. Je ziet dan beelden van een bobsleebaan en het lijkt net alsof je er zelf op zit!

Dag 44_044

Pas achteraf kwamen we erachter dat de bewegingen van je stoel helemaal niet uit een machine kwamen, maar dat er allemaal mensen omheen stonden die het hele ding heen en weer bewogen! Het blijft natuurlijk wel theater…

Sonsbeek Theater Avenue bezoeken?

Website: http://www.sonsbeektheateravenue.nl/

Dit artikel werd geschreven op dag 44 van mijn fietstocht: 5000km fietsen door de Gelderse Streken.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

3 Reacties

Reageren