De Spelerij in Dieren is net een pretpark.. maar dan anders! Je moet er namelijk zelf aan het werk om alles te laten bewegen en dat maakt het juist zo leuk. Je ziet er jong en oud samenwerken om dingen voor elkaar te krijgen. Een korte sfeerimpressie:

Er zit ook een soort werkplaats bij. Daar kun je zelf dingen knippen, snijden, verven, buigen en lassen. Ik maakte een geschilderd masker en een katje van metaal. Het is voor alle leeftijden geschikt en ook voor alle leeftijden leuk!

Dag 53_030 Dag 53_058

Dag 53_023

Dit artikel werd geschreven op dag 53 van mijn fietstocht: 5000km fietsen door de Gelderse Streken.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

18 Reacties

  1. In een ver verleden heb ik meerdere malen de Efteling bezocht en vond het fantastisch mooi, leuk en spannend. Het park op zich ziet er al prachtig uit en de laatste keer dat ik er mocht zijn was in het voorjaar, net voordat het officieel weer open was en speciaal afgehuurd voor de bank waar ik toen nog werkte, dus niet afgeladen vol. Genieten hoor!

Reageren