Theetuin Overleek is één van de gezelligste theetuinen van Nederland. Vanuit de theetuin heb je uitzicht op het water. Je kunt hier terecht voor een gezellige high tea of voor een vaartochtje met een fluisterboot of kano.

High tea bij theetuin Overleek

De hight tea bij theetuin Overleek bestaat uit versgebakken scones met clotted cream, jam en slagroom, gebak en andere lekkernijen. Je kunt deze bestellen op de website van Theetuin Overleek.

In de tuin kun je heerlijk genieten van het water (en hopelijk het mooie weer!), terwijl de kippen rondscharrelen door de tuin.

Theetuin Overleek bij Broek in Waterland
Theetuin Overleek.

Varen naar Broek in Waterland

Heb je zin om iets actiefs te doen? Huur dan een fluisterboot of kano. Je kunt een picknickmand meekrijgen in de boot of je kunt in de tuin genieten van de high tea.

Met de boot vaar je met gemak naar Broek in Waterland, een idyllisch dorpje dat er net zo leuk uitziet als het klinkt. Bijna elk huis in Broek in Waterland vráágt erom gekocht te worden. Als buitenhuisje zou dit heerlijk zijn!

Wil je overnachten in Broek in Waterland?

Kijk dan eens bij de gezellige B&B’s op bedandbreakfast.eu.

Fietsroute langs theetuin Overleek

De fietsroute van Amsterdam naar Volendam gaat langs theetuin Overleek. Onderweg bezoek je de karakteristieke vissersdorpen Marken en Volendam. In de buurt kun je ook een mooie fietstocht maken door de Beemster, langs de oude dorpen Graft en de Rijp.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van activiteiten, musea, steden, hotels en horecagelegenheden in Nederland. Dus volg de Nederlandse Toerist op social media! Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Laat een reactie achter