Theetuin Overleek is één van de gezelligste theetuinen van Nederland. Vanuit de theetuin heb je uitzicht op het water. Je kunt hier terecht voor een gezellige high tea of voor een vaartochtje met een fluisterboot of kano.

High tea bij theetuin Overleek

De hight tea bij theetuin Overleek bestaat uit versgebakken scones met clotted cream, jam en slagroom, gebak en andere lekkernijen. Je kunt deze bestellen op de website van de theetuin.

In de tuin kun je heerlijk genieten van het water (en hopelijk het mooie weer!), terwijl de kippen om je heen rondscharrelen.

Theetuin Overleek bij Broek in Waterland

Varen naar Broek in Waterland

Heb je zin om iets actiefs te doen? Huur dan een fluisterboot of kano. Je kunt een picknickmand meekrijgen in de boot of je kunt in de tuin genieten van de high tea.

Met de boot vaar je met gemak naar Broek in Waterland, een idyllisch dorpje dat er net zo leuk uitziet als het klinkt. Bijna elk huis in Broek in Waterland vráágt erom gekocht te worden. Als buitenhuisje zou dit heerlijk zijn!

Wil je overnachten in Broek in Waterland?

Fietsroute langs theetuin Overleek

De fietsroute van Amsterdam naar Volendam gaat langs theetuin Overleek. Onderweg bezoek je de karakteristieke vissersdorpen Marken en Volendam. In de buurt kun je ook een mooie fietstocht maken door de Beemster, langs de oude dorpen Graft en de Rijp.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Volg jij ons al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Reageren