Een jongen is driftig in de weer met een deegroller. Hij doet mee aan een pastaworkshop. Verderop zet iemand een framboos op de crème brulée. Het ziet er allemaal heerlijk uit. We kijken eerst een beetje rond bij alle standjes voordat we een keuze maken en besluiten dan te starten met een flammküchen, een soort pizza op heel dun deeg. Hij komt vers uit de oven, smaakt heerlijk en dan vooral met een shiraz-wijntje erbij.

Let op: De UITboulevard in Arnhem bestaat niet meer!

UITboulevard Arnhem

Dag 67 138

We slenteren loom naar de overkant voor de risottoballen waarvoor ik zeker nog een keer terug wil komen, zo lekker! En dan is het tijd voor de toetjes. Bij de één een stevige kokosmousse met mango-passie saus en daarna het toppunt van de dag: Een witte-chocolade-cheesecake met peer-mokka-ijs en een beetje caramel. Mmmm!!

De muziek gaat aan en de cocktailshaker geeft een indrukwekkende show. Voor de Spaanse gitaren hebben we helaas geen tijd, want de Openluchtbios gaat zometeen beginnen. We gaan naar de film “The Grand Budapest Hotel”, ook als je die voor de tweede keer ziet is hij nog ontzettend leuk.

Na de film gaan we nog even terug naar het culinair festival voor een biertje… En het laatste muntje is voor nog één witte-chocolade-cheesecake ?

De hele zomer staan er diverse onderdelen op het programma zoals muziek, een openlucht cinema op het Kerkplein en het culinair festival op het Gele Rijdersplein.

Dit artikel werd geschreven op dag 68 van mijn fietstocht: 5000km fietsen door de Gelderse Streken.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

10 Comments

    • Ja klompen paden gelopen.
      En feesten geweest emsterfeest en normaal in raalte dooor de week kom ik ook niet aan fietsen toe werk huishouding en mijn grote vriendin de hond.

  1. Arnhem is leuk. De straten met al de shoppers. De gezelligheid de terrassen. Liep er altijd met plezier als ik daar moest werken. 🙂

  2. nou nou rol ik net uit mun mandje en krijg je dit te zien het water loopt uit mun mond geniet er van het weer is redelijk goed dus wat willen we nog meer

Write A Comment