Vakantie in Nederland wordt steeds populairder. Nederland heeft unieke natuurgebieden, bruisende steden en dorpen en ook nog eens mooie heuvellandschappen. De zomers in Nederland worden steeds warmer en daardoor kun je hier ook heerlijk genieten van de zon. Op vakantie in Nederland met FTI zorgt ervoor dat je op een bestemming komt wat goed aansluit op je wensen. Vermijd lange files en drukke wachttijden op het vliegveld. Ga naar je unieke vakantiebestemming in Nederland. Ben je benieuwd waar je het beste naartoe kunt gaan? We vertellen het hier. 

Ga naar het noorden 

In het noorden van Nederland kun je genieten op de waddeneilanden. Wil je een zijn met de natuur en leuke lokale hotspots ontdekken? Ga dan eiland hoppen en geniet van het eilandleven. Als je van wandelen en fietsen houdt dan is het zeker de moeite waard om de waddeneilanden te bezoeken. De provincies Friesland, Drenthe en Groningen liggen ook in het noorden. De rust kom je hier vanzelf tegen, geniet van de veelzijdigheid die deze provincies bieden. Cultuur en historie kom je hier veel tegen. Kijk of je de provincies met elkaar kunt combineren om zo veel nieuwe steden en dorpen te ontdekken. Wil je een langere tijd op vakantie? Het is leuk om overal paar dagen te overnachten en dan weer naar een nieuwe plaats te gaan. 

Hunebedden-fietsroute-24b

Het midden van Nederland

In het midden van Nederland ligt natuurlijk Utrecht, het wordt gezien als een centraal punt. Je vindt er ook verschillende steden die bij de Randstad horen. Vind je het leuk om de drukte juist op te zoeken dan kun je hier van alles doen. Het is een bruisend deel van Nederland. Kies ervoor om paar dagen naar het strand te gaan als het warm weer is. In de hoofdstad van Nederland is altijd veel te doen. Houd je ervan om veel activiteiten te doen dan heb je hier veel keuze. Wil je liever meer de rust opzoeken, maar wel in het midden van Nederland blijven? Kijk dan eens naar Overijssel of Gelderland. Hier liggen veel mooie steden en is het minder hectisch dan in de Randstad. 

Heide-Nederland-57b

Het mooie zuiden 

Wil je graag naar de zee kunnen tijdens je vakantie? Kies er dan voor om naar Zeeland te gaan. Zorg dat je op tijd een huis, hotel of appartement boekt want in de zomermaanden is het in Zeeland altijd druk. Geniet van het strand en de zon. Ga samen heerlijk dineren. Wil je liever de heuvels bezoeken? Dan is Limburg misschien wel iets voor jou. In Zuid-Limburg kun je prachtig wandelen en kom je ook veel wandelaars tegen. Het hoogste punt van Nederland kun je hier vinden. De gezelligste provincie van Nederland is Brabant. Er worden veel evenementen georganiseerd en er is veel te doen. Het is leuk om naar een provincie te gaan waar je nog niet veel bent geweest. Ga samen met je reisgezelschap op avontuur en kijk wat Nederland allemaal te bieden heeft. 

Kortom, een vakantie in eigen land is fantastisch. Zorg dat je alles vooraf goed regelt en dan kun je daarna heerlijk genieten.

Dit artikel werd geschreven door Lequal voor FTI vakanties.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Reageren