In de bossen van Beekbergen ligt het grote evenemententerrein van Veluwe Valley. Hier kun je je vrijgezellenfeest vieren of een teamuitje doen. Het terrein ligt bomvol met activiteiten. En dan te bedenken dat ze er ieder jaar drie (!) bij verzinnen! Het gaat van footpool tot kratstapelen en een escape room. Ik mocht er een aantal van uitproberen en dat is te zien in deze video:

Fietsen door de Gelderse Streken

Het was vandaag een schit-te-rende fietstocht door Gelderland. Eéntje die absoluut in mijn top 10 komt. Ik fietste vandaag van Beekbergen, via Hoenderloo en Otterlo naar Ede. Dan kom je door bossen, over heidevelden en over het Kootwijkerzand. Een enorm afwisselende tocht met slingerende paadjes en achter iedere bocht een nieuwe verrassing. Een aanrader dus!

IMG_1226

Dit artikel werd geschreven op dag 95 van mijn fietstocht: 5000km fietsen door de Gelderse Streken.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

14 Reacties

  1. prachtige foto’s en video Mirre toen ik de escape -room zag moest ik meteen weer aan mijn BHV denken we moesten een brand blussen in een dichte stalen container niks voor mij

Reageren