Het bos bij paleis Soestdijk staat er prachtig bij met die felle herfstkleuren. Vanuit Eethuys-Cafe De Generaal in Baarn kun je heel mooi wandelen door het Baarnse bos, langs paleis Soestdijk en langs ‘de naald’.

Eetcafé de Generaal, Baarn
Eetcafé de Generaal in Baarn

Het startpunt van onze wandeling door het Baarnse bos is Eetcafé de Generaal, naast het station in Baarn. Ben je met kinderen? Hier kun je ook het Kabouterpad lopen!

Fietser in het Baarnse bos
herfstblad in het Baarnse bos

Het Baarnse bos heeft talloze paadjes waarover je kunt struinen en dwalen. Dit bos is wat dat betreft een prima plek om even je hoofd leeg te maken.

Hulst in het Baarnse bos
Herfstblad in het Baarnse bos

Haaks op het spoor loopt een heel lang fietspad door het Baarnse bos, van ‘de naald’ naar paleis Soestdijk. Als je in de trein zit en goed oplet, dan kun je ze allebei zien. Het is een heel mooi pad om over te fietsen en te wandelen. Je duikt er ook zó het bos weer in.

Paleis Soestdijk bij Baarn
De Naald bij Baarn

Het was een geweldige herfst! Waar heb jij van de kleurenpracht genoten?

wandelen in het Baarnse bos: Rode besjes.

PS: Wil je nog meer genieten van de herfst in Utrecht? Doe dan eens mee met de Herfst-Fietsvierdaagse in Hof van Twente of bekijk Jenny’s korte wandelingen in de provincie Utrecht!

NB: Controleer jezelf na het wandelen op tekenbeten. Check de teken-plattegrond in de nieuwe teken app.

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Volg de Nederlandse Toerist ook op social media! Voor professionele videoproducties kun je terecht op Mirre's bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laat een reactie achter