Bij Wijngaard Hof van Twente in Bentelo krijg ik een rondleiding en uitleg over het maakproces van echte Nederlandse wijn. Ook mogen we een glaasje Johanniter Federweiser proeven. Het is heerlijk. En dàt van Nederlandse bodem..!!

Ilse en Roelof hebben hier 5,5 hectare grond en verkopen 15.000 flessen “Twentewijn” per jaar. Rood, wit en rosé. Je kunt de flessen onder andere vinden bij D-Licato in Delden. Ik word overweldigd door het enthousiasme van Ilse.

Het belangrijkste vindt zij de kwaliteit van de wijn: “Om met Herman Finkers te spreken: Als mensen de liefde die wij in de wijn hebben gestopt kunnen proeven in het glas, dan is onze missie geslaagd.”

Adres: Suetersweg 2a, 7497 MZ Bentelo
Website: http://twentewijn.nl/

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van activiteiten, musea, steden, hotels en horecagelegenheden in Nederland. Dus volg de Nederlandse Toerist op social media! Voor professionele videoproducties kun je terecht op haar bedrijfswebsite SunshineFilms.nl.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Laat een reactie achter