Bij Wijngaard Hof van Twente in Bentelo krijg ik een rondleiding en uitleg over het maakproces van echte Nederlandse wijn. Ook mogen we een glaasje Johanniter Federweiser proeven. Het is heerlijk. En dàt van Nederlandse bodem..!!

Ilse en Roelof hebben hier 5,5 hectare grond en verkopen 15.000 flessen “Twentewijn” per jaar. Rood, wit en rosé. Je kunt de flessen onder andere vinden bij D-Licato in Delden. Ik word overweldigd door het enthousiasme van Ilse.

Het belangrijkste vindt zij de kwaliteit van de wijn: “Om met Herman Finkers te spreken: Als mensen de liefde die wij in de wijn hebben gestopt kunnen proeven in het glas, dan is onze missie geslaagd.”

Adres: Suetersweg 2a, 7497 MZ Bentelo
Website: http://twentewijn.nl/

Lees verder over andere activiteiten in Hof van Twente.

Beoordeel deze activiteit:
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is journalist, videoproducent en drone piloot. Al fietsend door Nederland verzamelt ze verhalen en beeldmateriaal van toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Erop klikken en iets bestellen kost jou niets extra, maar de verkoper deelt een deel van de winst met De Nederlandse Toerist, waardoor deze website kan blijven bestaan. Volg jij ons trouwens al op social media?

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

Reageren