Vanuit de bossen bij Beekbergen fietste ik vandaag door het mooie stadje Zutphen naar Vorden. Het was er vandaag rustig, maar ook zónder mensen op straat is het een prachtige plek met veel oude gebouwen uit de tijd dat het nog een bruisende Hanzestad was.

Bakkerij Driekant

Mijn favoriete bakkerij in Zutphen is bakkerij Driekant. Hier fiets ik iedere keer langs als ik in Zutphen ben. Zó lekker en gezellig..!

The following two tabs change content below.

Mirre

Mirre is videoproducent en drone-piloot en ze heeft een brede interesse in alles wat er te doen is op toeristisch vlak in Nederland. Hier verzamelt ze verhalen over kastelen, interactieve musea, natuurgebieden, buitensport en stedentrips in Nederland.

Laatste berichten van Mirre (toon alles)

24 Comments

  1. Voor ons is dat natuurlijk Groenlo otw GROLL. Ook van vroeger uit een hanzestad. Groll heeft al sinds 1277 stadsrechten. Mirre was dag 85 in Groll. GROL, GROLLE, GROENLO.

  2. Voor ons is dat natuurlijk Groenlo otw GROLL. Ook van vroeger uit een hanzestad. Groll heeft al sinds 1277 stadsrechten. Mirre was dag 85 in Groll. GROL, GROLLE, GROENLO.

  3. Super dat je zoveel gefietst hebt! Fietsen is heerlijk ik doe het ook graag, hopelijk door jou ook veel anderen. Heb je niet super vaak een lekke band gehad? En zo ja: meteen plakken aan de kant vd weg zeker. Veel plezier morgen met je laatste ritje

  4. Super dat je zoveel gefietst hebt! Fietsen is heerlijk ik doe het ook graag, hopelijk door jou ook veel anderen. Heb je niet super vaak een lekke band gehad? En zo ja: meteen plakken aan de kant vd weg zeker. Veel plezier morgen met je laatste ritje

Write A Comment

Schrijf je in voor leuke
tips in je mailbox!